Zi de zi

De ce?

De ce un blog acum? De ce un blog obișnuit? De ce să scriem despre ceea ce trăim?

Ei bine, am decis acum să fac acest blog pentru mine, pentru că știu cât de bine mă simt eu atunci când citesc povești reale, necenzurate, despre viața de zi cu zi a familiilor cu copii. Imaginile idealistice cu locuințe perfect ordonate, copii extrem de ascultători, bine-înțeles multi-lateral dezvoltați, mă deprimă. Mă deprimă pentru că știu că de fapt realitatea e cu totul alta.

Ce veți găsi aici pe blog? Povești reale, mai mult sau mai puțin amuzante. Povești despre noi, despre ceea ce trăim și cum reușim să mergem mai departe. Acest blog nu se vrea un exemplu despre cum ar trebui să facă și alții, nu e un exemplu despre familia perfectă cu odrasle perfecte și casă perfectă.  Este un blog despre viața noastră IMPERFECTĂ dar PERFECTĂ pentru noi. Este un blog care să te ajute să treci peste momentele mai grele, văzând că „hei, și alții au pățit la fel”.

Cam atât deocamdată. Rămâne să ne cunoaștem, în scris.

P.S. Blogul este deschis tuturor celor care vor să scrie câte ceva, să își împărtășească experiențele. Voi face o rubrică specială „for my guests”

Viața noastră imperfectă e atât de perfectă pentru noi.38940369_10214441789373153_1360445953458307072_o

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *