Ce mai citim copiilor?

VIDEO REVIEW: De ce? O enciclopedie de întrebări și răspunsuri

Suntem la vârsta întrebărilor. Ambii copii au o mie două sute treizeci și patru de întrebări, fiecare, zilnic 🙂 Glumesc, desigur, dar numărul întrebărilor și diversitatea lor este mare. Pofta lor de cunoaștere este și mai mare. Dacă cel mic încă are întrebări ceva mai ușoare, A. la 5 ani și 3 luni e în plin proces de cunoaștere a lumii, a fenomenelor și a tot ceea ce ne înconjoară. E fascinat de cărți și tocmai în acest sens am ales și cartea din colecția Litera – „De ce?”

Într-adevăr o carte minunată! Ilustrații foarte frumoase, text scurt, explicativ și pe înțelesul lor. Chiar dacă unele explicații le mai ajustez puțin pentru ca el să le înțeleagă, în mare parte, informația este potrivită unui copil de 4-5 ani. Plus că întrebările și răspunsurile oferite sunt dintre cele mai diverse, unele dintre ele chiar surprinzându-ne și pe noi, adulții.

Am făcut și un mic review video, dar vă recomand cu toată încrederea această mică enciclopedie despre lume, viață și tot ceea ce ne înconjoară. Plus că dacă o găsiți în vreo ofertă este și extrem de accesibilă – prețul întreg e undeva în jur de 50 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *