Zi de zi

Fericirea… cugetări libere

Fericirea e ceva care nu se atinge niciodată, dar în căutarea ei merită să alergi toată viața!

Vama Veche – calul din marlboro

Cât de fericiți suntem? Ce e fericirea și cum ajungem la ea? Nu am răspunsuri, nu știu căi secrete și nici moduri în care să îți garantez că poți ajunge la fericirea. Fericirea mea nu e și a ta, iar fericirea de azi poate părea o banalitate mâine.

Ce e fericirea mea? Momentul ăla când băieții se iau în brațe, eventual își spun și câteva cuvinte frumoase și nu se bat. Momentul ăla când niciunul din noi nu suntem bolnavi. Momentul ăla când pot face o baie relaxantă. Momentul ăla când mă uit în ochii LUI și simt că sunt toată lumea LUI.

Aș putea scrie multe filosofii despre ce e FERICIREA, dar au încercat și mulți alți filosofi, doctori, psihologi, înaintea mea și nu au ajuns neapărat la un consens. Fericirea mea e să fiu împreună cu cei foarte puțini oameni care contează în viața mea. Fericirea e ceva care atunci când o ai parcă nici nu îți dai seama cât de norocos ești, iar atunci când o pierzi pur și simplu te simți distrus.

Fericirea vine și se duce. Nu poate fi o stare permanentă, dar e OBLIGATORIU să ne hrănim cu fărâmele de FERICIRE pe care le primim zilnic. Să căutăm FERICIREA în fiecare zi, să găsim FERICIREA în lucrurile simple, în ceea ce ni se întâmplă.

De Ziua Internațională a Fericirii, am găsit FERICIREA în ochii copiilor mei. FERICIREA nu e un DAR, pentru FERICIRE trebuie să faci eforturi în fiecare zi, să vrei să ajungi FERICIT! Dincolo de tot ce se întâmplă FIECARE dintre noi trebuie să muncim la FERICIREA NOASTRĂ.

Așa că măcar pentru câteva clipe, lasă grijile deoparte, lasă greutățile vieții și pur și simplu încearcă SĂ FII FERICIT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *