Zi de zi

Locul unde CAFEAUA e pur și simplu PERFECTĂ

Nu, acesta nu e un articol publicitar, nu e plătit și nu e scris pe sistem obligatoriu. Acesta e pur și simplu un articol scris din pasiune de o iubitoare de CAFEA!

Îmi place CAFEAUA! Cine mă cunoaște știe că beau espresso black, fără zahăr, lapte sau alte îmbunătățiri. Îmi place să simt gustul amărui, aromat și puternic al cafelei, îmi place mirosul cafelei atunci când deschizi o pungă de boabe prăjite și sunetul râșniței e un fel de bucurie a sufletului meu întrucât știu că urmează să îmi savurez cafeaua.

Sunt băutoare de cafea de vreo 18 ani. Întotdeauna mi-a plăcut cafeaua simplă, neagră și tare. Și în sfârșit am avut ocazia să îmi găsesc și o cafea perfectă. Pur și simplu o cafea care mă unge pe suflet, care îmi umple venele de pulsații. Am găsit-o la un eveniment, invitată fiind la o degustare, de către un amic. E chiar în Arad – nu m-aș fi așteptat, și locația e și mai pe gustul meu.

MARTINES! Acela e locul unde CAFEAUA mea e pur și simplu PERFECȚIUNE pentru mine. Dacă iubești gustul licorii din boabele de cafea nu ai cum să nu treci, măcar din curiozitate pe la Martines.

Ce îmi place cel mai mult? Nici nu știu exact să spun. Îmi place mai mult că cel care îți servește cafeaua chiar știe cum se prepară o cafea bună? Îmi place mai mult că tu spui cam cum ți-ai dori cafeaua perfectă și el știe ce trebuie să îți ofere? Îmi place mai mult că espresso-ul meu nu e nici ars, nici nu prea fierbinte ci exact așa cum ar trebui să fie o cafea pe care să o adori? Sau îmi place și mai mult că locația e stilată, elegantă, rafinată? E genul acela de cafenea unde mă văd stând cu un ibric în față – DA! aici cafeaua lungă se servește la IBRIC – citind o carte bună sau pur și simplu discutând cu un amic. E genul de cafenea „ca pe vremuri”, când stăteam cafea, povesteam, mai citeam vreo carte și pur și simplu ne simțeam bine. Nu e o cafenea făcută pe viteză. Aici CAFEAUA se savurează, se bea în tihnă și se RESPECTĂ!

Cât despre detaliile tehnice despre cafeaua de la Martines nu aș putea să spun decât că e o cafea specială – fără amestecuri, o cafea care se potrivește fiecăruia. Și ar mai fi de spus și că această cafea a fost adusă și dezvoltată ca și concept în Arad de un degustător acreditat internațional. Un om care știe cum se bea cafeaua, dar despre el…. voi mai povesti, pentru că merită.

În final, atât pot să spun: MULȚUMESC că în sfârșit mi-am găsit și eu cafeneaua sufletului!

0 gânduri despre „Locul unde CAFEAUA e pur și simplu PERFECTĂ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *