Intim/cuplu

Stai lângă cineva care nu va RENUNȚA niciodată la TINE!

Nu am nevoie de relații perfecte, am nevoie de cineva care va avea mereu încredere în mine. Atât!

Când îți alege persoana lângă care să îți petreci o mai lungă sau mai scurtă perioadă de timp, fii cu mare băgare de seamă. Ce pot să îți recomand? Să îți alegi acea persoană care va avea mereu încredere în tine, nu va renunța la tine, dar va ști când și cum să te scuture pentru ca tu să îți revi.
Iubirea vine în valuri, te lovește și te izbește de nu mai știi de tine, dar atunci când e în retragerea ce ne rămâne în locul sentimentului sfâșietor de iubire? Ne rămâne o persoană care să ne ajute să ne dezvoltăm, să ne ajute să ne depășim limitele și cel mai important să aibă mereu încredere în noi. Chiar dacă tu simți uneori că vrei să renunți la tine, că nu mai poți și ar trebui să abandonezi orice proiect sau luptă pe care o ai, ei, chiar atunci ar trebui să fie lângă tine ACEA persoană. Acea persoană care să te scuture – metaforic vorbind, să te ajute să îți deschizi ochii și să mergi mai departe, mai puternică și mai ambițioasă.
Cât e de importantă încrederea persoanei de lângă tine? Foarte importantă! Poate chiar mai importantă decât cea pe care o ai tu, pentru că TU așa ești făcut ca om să te îndoiești, să ai anxietăți și să îți pui singur piedici. Dar, persoana care ține la tine te vede așa cum ești de fapt și te poate ajuta să treci peste orice, chiar dacă uneori aia înseamnă „un duș rece”.
Cât a fost de important ca persoana de lângă mine să nu renunțe la mine atunci când eram pe marginea prăpastiei, gata, gata de a cădea într-o depresie? Foarte important! Fără sprijin, fără câteva intervenții pentru a mă readuce la realitate – deși dureroase sufletește la acel moment, nu aș fi reușit. Avem nevoie ca lângă noi să fie acea persoană care atunci când vede că o luăm razna, să aibă puterea și implicarea să ne schimbe macazul. Avem nevoie de o persoană care să nu renunțe niciodată la noi, deși poate noi am renunțat demult.
Iubirea trece dincolo de fluturi și sărutări, iubirea trece dincolo de nopți arzătoare și cine romantice. Iubirea o găsești în acea persoană care te ajută să devii ceea ce dorești, care știe când să îți forțeze limitele și când să îți panseze rănile. Iubirea e acel moment când învăluit de depresie simți o mână care te trage spre o altă direcție, te ajută să faci pasul de care îți e teamă. Iubirea e sentimentul că orice ai face ai siguranța că cineva te va prinde, cineva este acolo pentru tine și nu te va lăsa să te izbești de asfalt.
Așadar, caută-ți partenerul care are mai multă răbdare, încredere și putere decât ai tu, pentru că și pentru el tu ești la fel. Ești ceea ce are nevoie ca să supraviețuiască!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *