Intim/cuplu

Vulgaritate VERSUS erotism


Nimic nu este prea vulgar între noi doi

O pereche de pantofi cu toc înalt, o fustă mulată scurtă și o bluză cu decolteu adânc. Vulgaritate sau doar erotism?

Navigam pe câteva pagini cu haine și încălțăminte – ca orice femeie în căutarea de ceva nou pentru garderobă, și dau de o fustiță de piele, roșie. Îi arăt soțului și îl întreb: e prea vulgară? Și el îmi răspunde: nimic nu este prea vulgar între noi doi!

Și iată, revelația mea. Poate că unii mă veți lua peste picior, poate că vi se par normalități, dar trăind într-o societate în care femeia este atât de ușor judecată ca fiind „de moravuri ușoare”, „prea ademenitoare”, e destul de ușor să îți creezi chiar și tu niște limite pe care, poate, nu credeai că le ai.

Ce e vulgar în intimitatea patului conjugal? NIMIC! O lenjerie sexy, câteva accesorii și dintr-o dată, chiar dacă fizic poate nu ești tocmai mulțumită de cum arăți, începi să capeți încredere. Încredere că ești atrăgătoare, că ești așa cum își dorește bărbatul de lângă tine să fii. Îmi amintesc că la un moment dat se spunea că o femeie trebuie să fie o doamnă pe stradă și o curvă în pat – iertați-mi limbajul dar unele lucruri trebuie spuse franc. E greu, e greu să accepți că atunci când ești lângă persoana potrivită vulgaritatea dispare, totul devine erotism și permis. Poate fi greu chiar să accepți și că MERIȚI ca femeie să investești câteva sute de lei în piese de lenjerie în care tu să simți atrăgătoare, sexy și puternică.

Și nu vin acum cu sfaturi pentru că eu sunt vreo atotștiutoare, ci pentru că și eu învăț pe parcurs. Învăț că o femeie care se simte încrezătoare e mai SEXY decât oricare alta, că dacă ești lângă cine trebuie câteva kilograme în plus, vergeturi sau sâni lăsați nu taie din poftă, că, în cele din urmă deschiderea spre EROTISM se face împreună, în doi.

Așadar, atunci când ai dubii cu privire la vreo ținută cum că ar fi prea vulgară, treci peste toate prejudecățile societății și FII TU: sexy și încrezătoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *