Evenimente/Acțiuni

Oameni de bine care fac bine: 150 de ursuleți împărțiți de 1 iunie

Asociația Dalia și Comunitatea Motocicliștilor Arădeni își propun ca de 1 iunie, Ziua Copilului, să aducă un zâmbet pe fețele micuților internați la Pediatrie. 150 de ursuleți ar urma să ajungă în brațele copiilor.

Mădălina Cimpoieș și Silviu Dascăl sunt doi oameni minunați, doi arădeni care se mobilizează și își mobilizează comunitățile pe care le reprezintă pentru a aduce un strop de bine și un zâmbet pe fețele celor care chiar au nevoie.

Astfel se face că în acest an Silviu și Mădălina au decis să facă ziua de 1 iunie mai frumoasă pentru copiii de la Pediatrie.

„Sâmbătă, de 1 iunie, vom merge în coloană cu motoarele în curtea Spitalului Județean și dăm cadou tuturor copiilor care se află internați în secțiile de pediatrie câte un ursuleț. Nu cred că există bucurie mai mare pentru un copil bolnav chiar de Ziua Internațională a Copiilor decât să primească un ursuleț, un pic de afecțiune și de atenție din partea unui motociclist”, transmis organizatorii acțiunii. Silviu Dascăl și Mădălina Cimpoieș – din partea Asociației Dalia, își propun să împartă nu mai puțin de 150 de ursuleți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.