Intim/cuplu, Zi de zi

Apel către ființele cu vagin: Nu mai postați testele de sarcină pe facebook! (16+)

Nu îmi stă în caracter să mă leg de cineva, mai ales dacă nu îl cunosc sau nu m-a atacat la modul personal. Dar, chiar simt că în curând voi face un atac cerebral și la cei 33 de ani ai mei chiar ar fi păcat, măcar pentru cei care mă urăsc să rămână fără material de studiu.
Așadar, apelul meu se adresează vouă ființe cu vagin, că altfel nu cred că v-aș putea cataloga, care MEREU puneți poze cu teste de sarcină pe facebook. Și evident veșnica întrebare: oare sunt gravidă?
SERIOS??? Dacă ai făcut un test de sarcină, te-ai pișat pe un băț și nu știi să citești cele 4 rânduri de instrucțiuni ca să afli că ești sau nu gravidă, atunci draga mea ar fi indicat ca să nu aduci pe lume vreun alt suflet pe care să îl nenorocești.
Cât e de complicat să citești acel test? Nu ți-e clar că 2 lunii înseamnă că DA, atunci când ai făcut sex la ceas de noapte, prin baia vreunui club sau pur sau printr-o garsonieră plină de mucegai, și nu te-ai gândit să folosești prezervativ, sau măcar anticoncepționale. Că o dată cu terminarea miracolului de a face dragoste cu pasiune și ardoare, ai putea fi gravidă? Dacă atunci nu te-ai gândit, dacă nu îți e clar ce înseamnă testul și ai nevoie de opinia unor NECUNOSCUȚI de pe facebook. Ei bine, draga mea, vreau să te anunț că orice ți-ar zice testul nu e adevărat. Tu ești în continuare o fecioară neprihănită cu sufletul în Rai și alte părți ale corpului, în cealaltă parte, cu un etaj mai jos în stăpânirea lui Lucifer.
Și în final, ce mă revoltă și mai mult, nu e neapărat faptul că e plin facebookul de teste de sarcină, ci faptul că TU te gândești să întrebi sute de oameni, înloc să faci cel mai simplu lucru cu putință: o programare la doctor! Ai suspiciuni că ești gravidă? Ia telefonul, fă-ți o programare și doctorul îți va spune dacă ești sau nu. Îmi vine greu să cred că acest tip de specimene chiar își vor urmări sarcina cu controale și analize, că atunci când vor fi mame vor avea grijă de alimentația și binele copilului. Iar cât despre educație, totul pare de prisos.
Așadar, draga mea purtătoare de vagin, ovare și menstruație lipsă, cel mai probabil, DA, ești gravidă, întrucât testul e simplu: 2 LINII e DA, 1 linie e NU. Orice altă interpretare e pur fabulație.
Nu-ți mai pune testele pe facebook și du-te la medic!

0 gânduri despre „Apel către ființele cu vagin: Nu mai postați testele de sarcină pe facebook! (16+)”

  1. Buna Andreea,
    Am simtit nevoia la ultimul cuvant din articol, si da, l-am citit pe tot, sa te intreb, te simti mai bine dupa ce ai pierdut timp sa pui pe hartie atata rautate? Dormi mai bine? Te simti mai sanatoasa???
    Doar intreb, sunt curioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *