Zi de zi

Cum am redescoperit FRIENDS și cum mă ajută în axietate

FRIENDS e o pastilă de umor care te ajută să te simți bine, să scapi de gânduri și să te relaxezi

Mi-a plăcut serialul Friends de când l-am văzut prima data. Mi-au plăcut personajele și episoadele scurte, dar foarte faine și amuzante. Mi s-a părut tot timpul că la Friends se poate râde din toată inima, nu îți trebuie vreo trei facultăți ca să înțelegi serialul, dar îți dă mereu o stare de bine. Personajele sunt bine construite și parcă te regăsești câte puțin în fiecare. Și de curând am reluat serialul. De această dată seara, alături de soț, după ce adorm copiii, stăm la un pahar de vin și savurăm 1-2 sau mai multe episoade. Râdem, ne relaxăm și ne contectăm. E un sentimnet tare plăcut, mai ales că după ce ai copii e destul de greu să mai găsești timp și pentru tine, și pentur activități împreună doar tu cu EL, mare parte din timp este alocat serviciului și copiilor.
Și uite așa am reînceput să ne uităm la Friends. Și am văzut că ne face foarte bine. Și întâmplător sau nu am dat și peste un articol de specialitate care confirmă cumva tot ceea ce simțeam eu când mă uitam la Friends: ajută la combaterea anxietății și la relaxare. Stai pur și simplu 20 de minute și savurează Friends. Pentru 20 de minute uită de probleme, de serviciu, de bani, de boli, de copii, de tot. Uită de tot și relaxează-te. Râzi la glume cu adevărat comice – Friends e genul de serial unde glumele și comicul de situație e atât de bun încât pur și simplu te cucerește. Vei vedea că te vei simți mai bine, mai relaxat.
E un serial ușor, comic și bun pentru suflet. E ca și o portiță de evadare din cotidian. Plus că văzând cum toate problemele se rezolvă, în cele din urmă, ajungi să vezi și să crezi că și ale tale probleme își vor găsi rezolvarea.
În final, vreau să vă recomand din toată inima să urmăriți câteva episoade, alături de soț/iubit și să vedeți cum vă puteți reconecta mai repede decât ați crede. Îmi place FRIENDS și îmi va plăcea ÎNTOTDEAUNA. E ca un fel de pastilă de relaxare și fericire pe care poți să o iei oricând.
Un episod, 20 de minute, multe zâmbete și o stare de bine.

https://thehooksite.com/apparently-watching-friends-is-good-for-anxiety-and-mental-health/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *