Evenimente/Acțiuni, Zi de zi

Evenimente FAINE în Arad: Festivalul AOA! Muzică bună și distracție. Un EVENT cu prezență MUST HAVE!

În Arad nu prea se întâmplă multe lucruri. E destul de greu să găsești evenimente, acțiuni, târguri la care chiar merită să mergi. În ultima perioadă, cumva s-a înțeles tot mai mult nevoia de a veni și pe partea de ENTERTAINMENT cu propueri concrete. Festivaluri sunt varianta, cred eu, cea mai potrivită, dacă și organizarea e pe măsură. Că vorbim de festivaluri de mâncare, de festivaluri muzicale sau altele, toate au potențial foarte mare să mulțumească o parte cât mai mare a publicul. Da, e greu să faci un EVENT de nișă, cu specific, să aduci și nume importante – fie ei actori, scriitori, cântăreți, și să reușești să îți acoperi și cheltuielile. Așadar, cred că festivalurile sunt varianta cea mai bună.

Și acum, despre ARAD OPEN AIR.

De ce îmi place? Pentru că o mână de oameni cu talent și multă ambiție au ridicat în picioare un FESTIVAL de muzică, așa cum arădenii au văzut doar prin alte părți. E drept, e încă la început. Încă mai are de crescut, de adunat ediții „în picioare” și recunoaștere pe plan internațional. Dar pașii s-au făcut. Oamenii din spatele Arad Open Air nu se lasă, nu renunță și continuă să vină cu idei FAINE, cu lucruri NOI și un concept de FESTIVAL!

De ce să mergi anul ăsta?
În primul rând pentru DISTRACȚIE! Ai trei zile de muzică bună, ai evenimente pe lângă showurile artiștilor, într-un cuvânt la AOA ai ce face toată ziua! Conceptul din acest an îmi place tare mult. Nu e vorba doar de un eveniment muzical, ai și DINNER IN THE SKY – ohhh, da, una dintre cele mai faine chestii care se puteau face, să iei cina la înălțime, într-un cadru special! Și mai e și tematica: UNIVERSUL! Organizatorii îți propun să zbori spre fericire prin intermediul muzicii și al distracției. Ce poate fi mai bun de atât?

Cine, când și unde?
Detalii tehnice despre AOA: se desfășoară în 28 și 30 iunie, adică peste vreo două săptămâni. Locația: Aeroportul Internațional Arad – adică chiar la TINE în ORAȘ! Printre ARTIȘTI: Paul van Dyk, Markus Schulz, BUG Mafia, DOC cu invitați: Deliric, Vlad
Dobrescu, Exile și DJ Nasa, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Swanky Tunes,
Petre Inspirescu, Andrey Pushkarev, Mihigh, Barac și Tulbure.

În final, atât pot să îți spun, ARAD OPEN AIR e un eveniment pe care nu trebuie să îl ratezi, măcar ca o experiență INEDITĂ a unui CONCEPT. Se întâmplă în ARAD și MERITĂ!

Bilete:
https://www.openairfestival.ro/abonamente/

Suntem aici să visăm, să țintim spre stele, să facem lumea un loc mai bun. Fericirea este un dar, este o stare de spirit, o emoție. Fericirea înseamnă să fiți buni, să le spuneți tuturor celor care vă sunt aproape că îi iubiți și apreciați, este un cântec pe care îl auziți pentru prima dată. Viața e un vis. Haideți să-l facem unul frumos!

glad varga – ORGANIZATORUL ARAD OPEN AIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *