Intim/cuplu

Fără prejudecăți: Excită-ți FEMEIA! (18+)

Cu ceva vreme în urmă scria un bun prieten un articol care a creat mare vâlvă în mediul virtual dar și în orașelul nostru. Articolul era scris franc și aborda următorul subiect: cum satisfaci un bărbat. Variante erau două fie îi faci ceva bun de mâncare, fie îi faci o muie. Una din astea două și bărbatul tău va fi mulțumit, fericit și împlinit. Și mă tot gândesc de atunci despre situația opusă. Cea a femeilor. Cum satisfaci o femeie? În mod clar nu e atât de simple.
Femeile. Ființe minunate, cu apucături cel puțin ciudate. Au o mie de gânduri care li se învârt mereu în minte, o mie de butoane pe care dacă nu știi cum să le apeși poate ieși o deflagrație nucleară și o mie de filme în capul lor, pe care dacă le strici cumva ai pus-o de-o mare belea. La toate astea se mai adaugă și alte vreo mie și ceva de zone erogene, de puncte pe care să le atingi, să le cucerești și să le stăpânești ca să îți faci femeia fericită.
Mai știți episodul din „Friends” când Monica, Rachel și Phoebe le explică lui Chandler, Joey și Ross cum poți aduce o femeie la orgasm. 7 puncte. Eu aș spune că punctul cel mai important e CREIERUL. Poți să îi atingi toate punctele erogene de pe corp, dacă nu îi exciți creierul măcar puțin s-a cam ales praful de tot efortul tău.
Da, urechile, gâtul, sânii, sfârcurile, picioarele și desigur sexul, toate o excită. Toate sunt zone mai mult sau mai puțin erogene în funcție de fiecare femeie. Dar CREIERUL.. ohh, da. Acolo e tot secretul.
Dacă în cazul bărbaților o gură caldă și umedă în jurul mădularului e imaginea perfectă, la o femeie e nevoie de stimularea CREIERULUI. Ține-ți FEMEIA EXCITATĂ tot timpul. Fă-o să se gândească la tine zi și noapte, fă-o să te aibă în minte și atunci când e la serviciu, și atunci când aleargă și atunci când spală haine sau gătește. Aluziile sexuale, promisiunile momentelor ce vor urma, spune-i ce ți-ar plăcea să îi faci, spune-i ce ți-ar plăcea să îți facă. Vorbește-i și EXCITĂ-I CREIERUL tot timpul și vei vedea că va îngenunchea în fața ta mai mult decât ți-ai putea imagina.
Femeile au nevoie de POVEȘTI. Chiar și când se uită la vreun film porno, femeile vor căuta mereu povestea personajelor, până să ajungă la acțiunea propriu-zisă. Nu vor sări niciodată peste intro-ul care descrie atmosfera și asta le EXCITĂ.
Da, și femeile se gândesc la sex și o fac mult de tot. Dar femeile fac un FILM din toate dorințele lor sexuale, nu sunt atât de pragmatice ca bărbații.
Așadar, sfatul meu, dragi bărbați, dacă vreți o femeie dornică mereu pentru voi, nu vă așteptați ca EA să fie mereu pregătită dacă nu îi EXCITAȚI mintea. CREIERUl e organul sexual cel mai important.

Și articolul despre plăcerile masculilor 🙂

https://contrapunct.eu/o-reeditare-necesara-18/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.