Evenimente/Acțiuni, Zi de zi

AoA. Arad Open Air. Festivalul DISTRACȚIEI la maxim!

A fost Arad Open Air. A fost cel mai fain FESTIVAL din Arad. De ce? Pentru că în primul rând muzică bună, apoi atmosferă vibrantă și poate cel mai important oameni foarte faini. Pentru mine a fost primul festival de muzică electronică și hip-hop. A fost o experiență MINUNATĂ, genul acela de eveniment care îți dă putere și energie pentru încă vreo jumătate de an, cel puțin. Au fost trei zile în care am dansat foarte mult, trei zile în care am petrecut alături de vreo alți 30 de mii de oameni, dar cel mai important trei zile în care m-am simțit minunat.

Arad Open Air – organizat de Glad Varga, omul care a făcut posibil ca și Aradul să intre pe harta festivalurilor mari de muzică, este încă la început, dar crește de la an la an și nu am niciun dubiu că va deveni evenimentul de referință pentru toți „vânătorii” de festivaluri. Ce mi-a plăcut în mod special? Că deși a fost foarte multă lume, spațiul de la Aeroportul Arad a fost destul de încăpător și nu ai avut senzația că te sufoci. Mi-a plăcut și mâncarea – burgerii de la Eat Like a Man au fost delicioși, mi-a plăcut și experiența Dinner in The Sky – a fost mișto să vedem festivalul de la 50 de metri înălțime, și faptul că aveai alte activități pentru a te simți bine chiar și ziua, nu doar noaptea.

Au fost trei zile de vis, trei zile în care am simțit muzica și energia prin vene, trei zile pe care Aradul nu trebuie să le uite. Organizatorii – mulțumiri Glad Varga și toată echipa 😉 , au făcut din nou ca zeci de mii de oameni să vorbească despre Arad și despre un festival care merită toate laudele.

Dacă am vrea să fim cârcotași, desigur că am putea să găsim minusuri, să băgăm de vină, să aruncăm cu pietre. Dar nu acum, acum nu e cazul. Acum e momentul în care Glad și echipa sa să își tragă sufletul, să le mulțumim că au dat Aradului acest mega spectacol muzical și să îi încurajăm să ne ofere și anul viitor o nouă ediție Arad Open Air.

#AoA #AradOpenAir #dinnerinthesky #festival #muzica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *