Intim/cuplu

Fără prejudecăți: Trăiește-ți fanteziile (18+)

Nu prea avem curajul să recunoaștem, dar toți dintre noi avem fantezii sexuale. Fie că suntem femei, fie că suntem bărbați, fie că suntem căsătoriți sau singuri. Cu toții avem imaginație și fantezii atunci când vine vorba de experiențele sexuale. Filmele, cărțile, poveștile pe care le auzim, toate ne ajută într-un fel să ne alimentăm această imaginație și să ne condimentăm viața sexuală. Ce pot să spun, sigur, e că fanteziile sunt cu atât mai frumoase cu cât sunt împărtășite. Orice fantezie ai avea, dacă ai persoana potrivită lângă tine, nu se poate termina decât cu multe orgasme și o stare de bine între voi.
Fanteziile ne ajută să ne detașăm, să trăim poate pentru câteva momente în locul altcuiva, ne dau o stare de fantastic și multă adrenalină. Am învățat că deși poate e greu la început, cu partenerul potrivit nu ar trebui să ai nicio teamă în a-ți spune fanteziile. De la cele mai obișnuite, până la cele care pot părea ciudate pentru alții, toate sunt ale tale și ale partenerului tău. Între cei patru pereți ai unui dormitor, între două – sau mai multe 🙂 – persoane demne de încredere nu ar trebui să existe frici în îndeplinirea fanteziilor.
Fanteziile ajută. Ajută să te detașezi, în primul rând, ajută să ai starea de excitare potrivită și să poți ajunge la orgasm mult mai ușor. Dar, chiar dacă ai fantezii, cu siguranță nu înseamnă că îți înșeli partenerul, că nu îl mai dorești sau că te gândești să îl părăsești. Nu! Fanteziile pur și simplu sunt o supapă, un mod în care puteți experimenta lucruri noi, un mod în care poți pentru o clipă să lași toate grijile cotidiene la o parte și să fii altcineva.
Fanteziile sexuale ajută și mai mult atunci când vine vorba de monotonie. Atunci când sexul devine obligație și pozițiile sunt monotone, când orgasmele vin cumva la comandă, după șapte mișcări în poziția misionarului și trei cu tine de-asupra, atunci relația de cuplu poate avea foarte serios de suferit. Dar dacă o condimentați cu fantezii, cu povești, practic o accesorizați cu tot ce vă doriți amândoi, atunci monotonia nu va mai apărea posibil niciodată.
Trăiește-ți fanteziile! Dar, un singur sfat, alege-ți cu grijă partenerul cu care le împărtășești, alege persoana potrivită care să știe să asculte și să înțeleagă că fanteziile pot face ca viața voastră sexuală să fie într-adevăr cu multe „artificii pe tavan”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *