Zi de zi

De ce să te implici în Arad? Alexandru Șipoș e exemplul că se POATE!

De ce să te mai implici în Arad? De ce să te complici cu acțiuni civice sau cu partide politice? Ce șanse pot avea tinerii în viitorul orașului, când toate cărțile sunt jucate din-nainte? Ai putea spune că nu are niciun rost. Dar NU, are rost și Alexandru Șipoș este un tânăr arădean de la care, cel mai probabil, am avea cu toții câte ceva de învățat.

Cine este Alexandru Șipoș?

Este doar un tânăr de 26 de ani, cu vise mari, exuberanța specifică vârstei și multă putere de muncă. Despre el vom mai povesti pentru că MERITĂ! Este genul de om de la care ai câte ceva de învățat, genul de persoană cu care te întâlnești și nu se poate să nu pleci mai încărcat cu energie, cu putere de a munci și de a face ceva, de a schimba ceva pentru tine și pentru ceilalți. Cam asta a fost prima mea impresia, atunci când într-o luni dimineață m-am întâlnit cu Alexandru Șipoș la o cafea.

Detalii „tehnice”: vârstă, școli, politică

E arădean, născut și crescut aici 🙂 Are 26 de ani și a absolvit Facultatea de Științe Umaniste și Sociale – specializarea Administrație Publică. A început să lucreze încă de la 18 ani, de la 5 ani rămânând fără tată, și acum are 2 afaceri online pe care le gestionează și pentru că ziua pare că are cumva mai mult de 24 de ore pentru el, noaptea mai reușește să facă și taximetrie.

A intrat în politică la 18 ani, a crezut și a luptat pentru ceea ce s-a numit „școala lui Băsescu”. A reușit rapid să se facă remarcat prin implicare și din președinte la tineret a ajuns vicepreședinte la seniori.

Dar de ce face politică?

„Fac pentru că îmi place, știu că pot schimba ceva și asta mă motivează să merg înainte. Am un plan pe termen lung, dar iau lucrurile treptat”, mi-a spus Alexandru Șipoș.

Pe scurt, Alexandru Șipoș are toate motoarele pornite să intre în cursă de primar al Aradului. DA! Primar, în Arad! Se poate? Se pare că DA! „Am luat decizia de a candida după anumite întâlniri și acum consider că este MOMENTUL MEU să ies în față. Am susținere foarte bună și cred că voi reuși. Nu vin cu povești, vin cu PROIECTE realizabile. Și poate cel mai important, în cursa asta intru EU ca și candidat, nu vreun personaj perfect creionat. EU, Alexandru Șipoș cu bune și cu rele, cu puterea vârstei și dorința de a schimba ceva”.

Cam atât pentru astăzi despre Alexandru Șipoș. Despre el vom mai auzi, cu siguranță, pentru că e atât de dornic să schimbe Aradul, e atât de încăpățânat, la modul pozitiv, să arate că și tinerii pot FI ALEȘI, încât cred că este OMUL pe care trebuie să îl urmărim în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.