Locații/recenzii

Experiențe trăite: OPTI CLAR sau cât de mult contează cine-ți face ochelarii!

Port ochelari de vreo 20 de ani, așa cu aproximație. N-am avut niciodată vreo problemă sau traumă cu acest fapt, nu m-am întristat și nici nu m-a afectat faptul că pe la 12-13 ani am aflat că îmi trebuiau ochelari. E drept că era și momentul în care prin orașul nostru se purtau ochelarii „fake”. Toată lumea își cumpăra ochelari cu lentile de sticlă, că așa era la modă, erai cool și în trend dacă îți aruncai pe nas o ramă cu niște sticle. Așadar, n-am avut niciodată o problemă cu ochelarii, nu mi-au plăcut lentilele de contact și nici nu prea agreez opțiunile cu tăieturi chirurgicale, cel puțin nu încă. În cei 20 de ani am mers regulat la controale, am încercat cât de cât să am o grijă decentă de ochi, cu atât mai mult după ce am început să și lucrez stând ore, ore, ore în fața ecranului de calculator. Am investit mereu în lentile, nu atât de mult în rame. Dar, trebuie să recunosc niciodată nu m-am simțit cu adevărat confortabil cu ochelarii pe care îi purtam. Da, mă făceau să văd mai clar, mai bine, să nu mai am dureri de cap, dar parcă nu erau chiar ceea ce trebuia.

Așa am ajuns, la recomandarea unui prieten drag sufletului meu, desigur „ochelarist” și el, să îmi fac o programare la OPTI CLAR. Și de aici totul se schimbă. Pentru că după vreo câteva luni de când port ochelarii făcuți la OPTI CLAR efectiv nu am mai simțit nevoia să îi dau jos, sunt parte din mine.

De ce vă scriu despre OPTI CLAR? Pentru că poate și voi aveți ochelari, pentru că poate nu ați mai fost la un control oftalmologic de prea mult timp și pentru că ACUM am văzut cât e de important să ai ochelarii care chiar trebuie. Am ajuns într-o luni dimineață la Ovidiu Crainic, după o duminică în care am încercat să stau cât mai departe de orice ecran și de cărți 🙂 și să am un somn cât mai odihnitor noaptea. Pentru că, da, atunci când mergi la un control oftalmologic ar fi important să fii cât mai odihnit pentru ca rezultatele să fie cât mai puțin influențate de oboseala ochiului.

Ovi e un tip care chiar știe ce face, e foarte pregătit cu o sumedenie de aparate și, probabil pentru că și el poartă ochelari, știe cât e de important să ai lentilele corecte. A urmat controlul clasic, să îi spun așa, la computerul din dotarea cabinetului. Dar acela a fost doar începutul. Cu rezultatele examenului computerizat, Ovi a început, cu calm și răbdare, să îmi caute cea mai bună combinație de dioptrii. Am testat împreună mai multe variante pentru a ajunge în final la o combinație de lentile care să mi se potrivească.

Apoi, a urmat alegerea ramelor. Și chiar ai de unde alege. Fiind femeie cred că asta a fost cea mai grea parte, să poți alege dintr-atât de multe variante, toate ramele fiind în trend. Dar, am reușit. Am ales o pereche de rame de la Police. Ușoare, feminine și cu ceva albastru – să mi se potrivească ochilor 🙂

În alegerea tipului de lentile am mers pe recomandarea lui Ovi, și fiind „ochelaristă” de atât de mulți ani am învățat că nu varianta cea mai ieftină este și cea mai bună, cel puțin nu în cazul ochelarilor. Mi-a recomandat lentile de o calitate superioară pentru că stau foarte mult timp în fața ecranelor, plus că în timpul liber mai și citesc, deci ochii mei sunt solicitați cât se poate de mult. Am dat comanda și am așteptat, nerăbdătoare, recunosc.

Când au venit ochelarii am avuto surpriză extrem de plăcută. Mi s-au potrivit PERFECT! Pentru că am o sensibilitate la lumină mereu aveam ochelari de soare polarizați în geantă, dar vara asta nu i-am mai folosit. Lentilele heliomate comandate la recomandarea lui Ovi sunt într-adevăr de calitate, deși și înainte avusesem tot lentile heliomate. Astea în schimb sunt ALTCEVA: se închid și se deschid în funcție de luminozitate atât de rapid încât nici nu simt diferența, nu îmi provoacă disconfort. Am ajuns efectiv să am ochelarii pe ochi de când mă trezesc și până mă culc, chiar și când ies în oraș, în cluburi, sau la petreceri, eu tot cu ochelarii.

Pur și simplu ochelarii ăștia s-au lipit de mine! Mulțumesc mult OPTI CLAR și în special Ovi Crainic pentru că ai reușit să îmi „croiești” ochelarii perfecți. Dacă schimbarea și impactul nu ar fi fost atât de mare, probabil că n-aș fi scris nimic, dar pentru că efectiv mi-au schimbat viața, e musai să știți și voi.

Unde îl găsiți pe Ovidiu Crainic? La OPTI CLAR pe strada Cloșca, nr. 2, în centrul Aradului cum ar veni. 🙂 dar și pe facebook – https://www.facebook.com/opticarad/ unde puteți citi și alte review-uri.

1 gând despre „Experiențe trăite: OPTI CLAR sau cât de mult contează cine-ți face ochelarii!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.