Zi de zi

OPTI CLAR – un altfel de magazin de optică medicală

În urmă cu câteva luni am avut plăcerea să îi cunosc pe Ovidiu și Alexandra Crainic, doi tineri arădeni care pot să spun că mi-au ridicat, la propriu, ceața de pe ochi. V-am scris la un moment dat despre experiența mea cu ei și pot să vă spun, fără vreun interes, că îi consider cei mai buni pe domeniul lor. Și poate că sunt subiectivă, dar pentru mine ochelarii recomandați și făcuți la Opti Clar sunt perfecți. Dar astăzi vreau să scriu câteva cuvinte despre noul lor magazin de optică medicală: elegant, rafinat și profesional. Ce m-a determinat să scriu pe blog? În primul rând pasiunea acestor doi oameni și puterea lor de muncă. Cum e să îți visezi dorințele și să lupți pentru ele în fiecare zi? Cam așa i-aș putea descrie pe Alexandra și Ovidiu. Cu 3 copii după ei, da pentru mine care am 2 știu ce înseamnă asta 🙂 , au alergat, au muncit și au crezut că îți pot realiza visul: un altfel de magazin de optică medicală.

De ce îi spun altfel? Pentru că OPTI CLAR din Piața Avram Iancu – Bld. Revoluției, nr. 102, este un magazin în care găsești, în primul rând profesionalism. Poate și pentru că atât Alexandra cât și Ovi poartă ochelari, poate așa au înțeles cât e de important să ai lentilele perfect alese, care să ți se potrivească și să te ajute. Pentru că și eu fiind oarecum în ceață fără ochelari 🙂 pot să spun cu mâna pe inimă că o pereche de lentile alese din primul magazin de optică nu înseamnă că sunt și cele mai bune pentru tine.

Dar ce mi-a plăcut atunci când am pășit în noul lor magazin este senzația de familiaritate, de acasă. Te simți ca între prieteni, într-o atmosferă caldă și primitoare. Cât despre produsele pe care le puteți găsi la OPTI CLAR, pot să spun doar atât PERFECTE. Rame de la MOSCHINO, TOMMY HILFINGER, FURLA, CAROLINA HERRERA, BOSS sau MAX MARA. Deci ramele sunt de calitate, și pentru cine poartă ochelari știe că o ramă ușoară și confortabilă fac ca ochelarul să devină parte din tine.

În ceea ce privește lentilele, spun doar atât: ZEISS.

În final, poate v-am făcut curioși să le treceți pragul și să îi cunoașteți. Îndrăzniți, merită!

Felicitări, Alexandra și Ovidiu Crainic și multă putere de muncă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *