Evenimente/Acțiuni, Zi de zi

ACCEPTĂ. AJUTĂ. IUBEȘTE!

Se spune că niciodată nu întâlnești pe nimeni fără vreun scop. Și tind să cred că este tot mai adevărat. Când am întâlnit-o în urmă cu câteva săptămâni pe Ramona Babiuc nu aveam idee de OMUL care este ea, de fapt. Dar, acum nu e momentul neapărat să vorbesc despre Ramona, ci mai degrabă să vorbesc despre NOI și ce putem face NOI.
Ramona este OMUL care a inițiat o campanie umanitară. Știu, sunt multe campanii umanitare, dar de data asta e altceva. De ce? Pentru că nu vorbim de bani adunați și transferați prin conturi, pentru că nu vorbim de un caz singular și pentru că ține de noi cât de mult vrem, în cele din urmă să ajutăm.
Ce și-a propus Ramona Babiuc? Un lucru ce poate părea simplu: să aducă o mică bucurie copiilor care învață la Centrul Școlar pentru Educație Incluzică Arad. Sunt copiii aceia care ne învață câte o lecție zi de zi, copiii care luptă pentru tot ceea ce noi, cei foarte norocoși, luăm drept garantat: abilitățile de mișcare, senzoriale, de gândire, sănătatea.
Ei bine, în acest an Ramona Babiuc, sprijinită de Asociția SINGIDAVA, a demarat o campanie de strângere de fonduri, intitulată sugestiv „ACCEPTĂ, AJUTĂ, IUBEȘTE”. Fondurile nu se strâng fără vreun scop bine determinat. Toți bănuții vor fi folosiți pentru achiziționarea unui loc de joacă destinat acestor copii cu totul deosebiți. Nu e o țintă mare, poate părea chiar infimă pentru cei care fac mari campanii umanitare, dar pentru cei 220 de copii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzică Arad va fi TOTUL.
Cum puteți să vă implicați? Aveți două posibilități: fie cumpărați produse personalizate direct de la Ramona, fie donați în contul Asociației – cei care doresc o pot face chiar și prin contracte de donație/sponsorizare.
De ce să susținem o astfel de campanie? Pentru că vorbim de o acțiune TRANSPARENTĂ, în care ne putem implica fiecare dintre noi și împreună putem aduce o fărâmă de bucurie acestor copii. Singuri e mai greu să reușim lucruri mari, dar împreună o putem face.

Așa că intrați și voi pe pagina campaniei, luați legătura cu Ramona Babiuc și fiți parte din acest proiect.

https://www.facebook.com/events/2212395749053044/

https://www.facebook.com/ramonababiuchairstyle/

Donații se pot face și prin transfer bancar:

ASOCIAȚIA SINGIDAVA , cont: RO85RZBR0000060021296668, Raiffeisen Bank


Informații suplimentare: 0748.072.750.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *