Evenimente/Acțiuni, Zi de zi

Shop Boutique – smart shopping în ARAD

Mă bucură mereu când aud că se încearcă o varietate cât mai mare a evenimentelor organizate în Arad. Mă bucură și mai mult atunci când văd idei inedite care pot deveni tradiție și că reușim oarecum să ieșim din tiparul clasicelor acțiuni. Așa se face că atunci când mi-a spus Paula despre noul eveniment pe care îl va organiza alături de Bianca, am decis să trebuie să vă spun și vouă. Pe scurt, evenimentul despre care vă vorbesc va fi un fel de garage sell – vânzare din dulapul tău, dar într-o atmosferă festivă.

Shop Boutique/Best Shopping se dorește a fi o provocare, înainte de toate. O provocare pentru arădencele cu stil și simt estetic. PRactic vorbim de o vânzare publică de haine, încălțăminte și accesorii, produse care vor fi aduse direct din dulapurile vânzătoarelor. Mixul de stiluri, de culori și influențe va fi caracteristica principală a evenimentului, căci așa cum spun organizatoarele, „să ai stil și bun gust înseamnă de multe ori să ai indrăzneala estetică să asociezi niște pantaloni Max Mara cu o bluză de la târg. O pereche de bocanci de la magazinul din colț cu un palton mișto de la un mare brand de fashion”.

Shop Boutique/Best Shopping este un târg second hand, dar se vrea mai mult decât atât. Shop Boutique/Best Shopping se vrea a fi un fel de magazin vintage unde vei putea găsi piese creative pentru garderoba ta. Și pentru că, încă, mai există o reticență privind produsele second-hand, Paula și Bianca au explicat: „Dacă e să ne întrebi pe noi, nu-i nicio rușine să îți cumperi haine purtate. Dacă ai un pic de noroc, o să găsesti piese fantastice, unicat, țesături pe care și-au pus amprenta și creativitatea designeri celebri”.

Așadar Shop Boutique/Best Shopping va fi o încercare de smart shopping în Arad.

Shop Boutique/Best Shopping se desfășoară duminică, 15 decembrie, între orele 10 -18 la hotel Continental, zona Mezanin și intrarea este liberă.

Mai multe detalii puteți vedea și pe pagina evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1637922406350421/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.