Zi de zi

Fără ABURIRE pe lentile!

Astăzi vreau să vă scriu despre ABURIRE. Nu, nu acel mod de a învălui în cuvinte pe cineva cu scopuri atent alese, ci despre cel mai propriu mod al ABURIRII. Dacă și voi purtați ochelari, ca și mine, știți că iarna e un coșmar. Și aici mă refer strict la ABURIREA ochelarilor. Momentul cel mai de temut pentru orice purtător de ochelari e acela când intri într-o încăpere de afară și ochelarii tăi devin pur și simplu niște sticle opace prin care nu mai vezi nimic. Hai să spunem că dacă intenționezi să stai mai mult în acel loc ești cumva salvat, îți lași ochelarii la dezaburire și aștepți minunea. Dar dacă ești în vreun magazin și intenția ta nu este să stai acolo vreo 30 de minute ca să poți vedea totuși pe unde umbli, ce cumperi și să nu te comporți ca un elefant într-un magazin de porțelanuri, atunci ai o problemă. Și acum o să vă povestesc despre revelația acestei ierni: există un spray antiaburire chiar și pentru ochelari.

Mi-au vorbit despre el prima data Alexandra și Ovi Crainic la deschiderea noului magazin de optică medicală din Piața Avram Iancu – OPTI CLAR. Întrucât seara lansării era foarte rece, în momentul în care am intrat în magazin am devenit brusc oarbă. Ei, atunci Ovi mi-a spus că trebuie să îmi arate sprayul ANTIABURIRE. Am zis, ok, dar eram sceptică. Mi-am dat cu spray lentilele și gata. Apoi, recunosc, am așteptat să văd și practic efectul sprayului, fiind oarecum sceptică. Dar, sprayul chiar FUNCȚIONEAZĂ! Pur și simplu lentilele nu se mai aburesc și poți să ai și tu o vedere normală, chiar și iarna.

Ce m-a surprins despre acest SPRAY? Efectul lui. În cazul în care nu speli lentilele cu soluții, sprayul își va păstra efectul pentru vreo 5 zile sau chiar mai mult. Deci, DA, consider că SPRAYul ăsta e o investiție care chiar merită. Un flacon costă undeva la 50 de lei și e destul de posibil să îți ajungă o iarnă întreagă. Cred că e cel mai fain produs dedicat purtătorilor de ochelari pe care l-am testat în ultima perioadă.

Așadar, dacă și voi purtați ochelari, nu ezitați să scapați de ABURIRE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.