Locații/recenzii, Zi de zi

Belladonna și Rita Mureșan: de la bijuterii la cristale, de la îngeri la terapie!

Știți sentimentul acela când găsești anumiți oameni și locuri despre care trebuie să spui, trebuie să îi faci cunoscuți pentru că, efectiv, merită? Asta am simțit eu atunci când am trecut pragul magazinului BELLADONNA din Arad. Situat pe pietonala Mețianu BELLADONNA este un magazin-bijuterie. Da, este și un magazin care vine vinde bijuterii, dar este un magazin-bijuterie, în sine. Mi-a fost dat să particip la o lansare de colecție, cea a Ritei Mureșan, și pot să spun, fără doar și poate BELLADONNA este un loc în care simți frumosul, simți energia cristalelor și puterea unei bijuterii bine alese.

Noua colecţie de bijuterii din argint „Angel Collection” a fost lansată în prezenţa fostei Miss România, Rita Mureşan, căreia îi este şi dedicată. Asta spune din start cât de elegante și rafinate sunt bijuteriile BELLADONNA. Tema îngerilor a fost exact pe gustul meu, iar implicarea designerului Rita Mureșan s-a simțit din plin – Rita Mureşan a lansat o colecţie de îmbrăcăminte cu specificul „Angels” şi este cunoscută pentru seminariile realizate pe aceeaşi temă.

Dar ce m-a intrat și mai mult a fost colaborarea care s-a legăt între designer și magazinul din Arad. Directorul artistic, Luca Vincenti și directoul comerical, Casiana Răduț, mi-au mărturisit că designerul Rita Mureșan va fi și mai prezentă de acum înainte în colecțiile Belladonna. Așadar, împreună cu designerul Rita Mureşan, care va reveni la Arad, se va lansa o linie de bijuterii din argint cu cristale terapeutice.

De ce cristale terapeutice? Pentru că, pentru cei care cred în ele, cristalele sunt cunoscute ca având calități de protecție și vindecare și pot ajuta la echilibrarea câmpului energetic. Așadar, pietrele semipreţioase, sub forma unei perechi de crecei, a unui colier sau a unei brăţări, nu sunt doar nişte simple accesorii ci pot deveni adevărate „medicamente” pentru suflet şi trup.

Luca Vincenti mi-a confirmat că nu va fi o colecție obișnuită: Vorbim despre o colecţie cu totul deosebită, pe care o vom lansa în anul următor, despre care am vorbit cu Rita Mureşan, care s-a declarat încântată de idee. Linia de bijuterii este dedicată tuturor doamnelor şi domnişoarelor care vor să aibă un accesoriu nu doar frumos ci şi cu calităţi terapeutice”.

Surprizele din decembrie

Și pentru că luna decembrie e luna cadourilor, oamenii minunați de la BELLADONNA s-au gândit să vină cu alte surprize. Așadar la BELLADONNA luna decembrie e „Angel Friday”, adică pentru orice bijuterie cumpărată se vor face reduceri de la 10 % şi 30% .

Ce vă pot spune sigur? Că nu prea aveți cum să greșiți în alegerea cadoului de Crăciun la BELLADONNA. Dacă ar fi să mă întrebați pe mine, bijuteriile de la BELLADONNA sunt frumuseți pe care le poți purta cu tine zi de zi.

Detalii despre magazin și reduceri

Reducerile din luna decembrie se vor acorda în funcție de valoarea cumpărăturilor făcute: 600 lei – 30% discount, 200 – 599 lei – reducere de 20%, până în 200 de lei – 10% reducere. Toate colecțiile se pot vedea pe pagina magazinului BELLADONNA – https://www.facebook.com/Bijuterii.Arad.Belladonna/ sau site-ul https://bijuterii-belladonna.ro/

Magazinul e deschis de luni până vineri între orele 10:00 – 19:00, dar dacă aveți nelămuriri puteți să cereți informații și telefonic la 0748.420.553.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.