Aradul meu, Evenimente/Acțiuni, Zi de zi

Q BAND @ WINGS: doza obligatorie de tratament muzical!

Pe Q BAND îi știu de ceva vreme, pe unii de mai demult, pe alții de mai puțin, dar pe toți i-am urmărit, precum un veritabil stalker de muzică bună. Am avut norocul să îi văd cântând la câteva evenimente și pot să spun doar atât: ăștia nu-s cântăreți, ăștia-s entertaineri! Au o energie, o putere de a te face să simți muzica până-n măduva oaselor și evident să te ridici de pe scaun, incredibilă. Recunosc, că atunci când i-am cunoscut am avut emoții, emoția unui om care întâlnește niște oameni foarte buni în ceea ce fac. Dar, pe lângă faptul că sunt niște artiști, sau mai bine spus în completarea acestui fapt, cei din Q BAND sunt OAMENI FAINI – fără nicio aluzie la cei care încearcă în mod abuziv să preia această sintagmă și să o politizeze.

Așa că atunci când am aflat că vor cânta în cel mai mișto pub de la mine din urbe, am zis că e musai să ajung. Și-acum să vă spun când, unde și de ce 🙂 Q BAND vor cânta pe 14 FEBRUARIE în WINGS! Dar, stați așa! Ăsta nu va fi un concert tipic de îndrăgosteală și iubăreală, cu melodii mai melancolice decât însuși Cupidon. Concertul lor va fi unul al iubirii față de MUZICĂ! Clar nu va fi evenimentul clasic al amorezării comercializate la maxim. Va fi un SHOW cu multă bună-dispoziție, DANS și evident MUZICĂ!

Și ca să elucidăm orice fel de dubiu, asta nu-i o reclamă, că oamenii ăștia nu mai au nevoie de nicio prezentare, asta e pur și simplu o invitație. Așadar, pentru că îmi place la nebunie Q BAND și pentru că i-am văzut făcând spectacole, show-uri, entertainment, vă zic că ar fi bine să nu ratați eventul din 14 februarie. Mi s-a șoptit că va fi cu totul altceva și abia aștept să văd un nou spectacol făcut de CLAUDIA IUGA, GEORGE DANCU and the Q BAND! Și-așa cum au anunțat cei din QBAND: pe 14 februarie tratăm inimile cu muzică. La WINGS, unde singura regula este că nu există nicio regulă. Doar muzică.

Las aici și câteva detalii „tehnice”

LOCAȚIE: Wings Arad

DATA: 14 februarie 2020

ORA: 22:00

INFO și REZERVĂRI: 0725.663.911

PREȚ BILET: 40 lei

LINK EVENT:

https://www.facebook.com/events/200912087718648/

1 gând despre „Q BAND @ WINGS: doza obligatorie de tratament muzical!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.