Intim/cuplu

ORGASMUL. Mirajul de dincolo de simțuri (16+)

Ce e orgasmul? Cum reușesc femeile să ajungă în acel moment în care uită de ele, de timp și doar simt.

Articolul de față nu e neapărat un îndrumar, ci vine mai mult din dorința de a demonta niște mituri și de a aduce orgasmul feminin mai aproape de realitate.

Ce e orgasmul?

Bună întreabre. Aș putea spune că e o beatitudine de simțăminte, un moment de zbor, un moment de visare care transmite vreo două mii de șocuri electrice în tot corpul și duce mintea departe. Orgasmul e o rupere de realitate, o simțire atât de puternică încât orice bariere sunt trecute. Este momentul ăla când creierul e invadat de endorfine și zburdă liber de constrângeri. Și pentru că am amintit de creier, mă voi opri o clipă asupra lui.

CREIERUL este principalul „vinovat” pentru orice stare de excitare, pentru orice plăcere. Centrii plăcerii trebuie doar atinși firav, gâdilați de o pană în zbor și vor răspânunde instant. Creierul creează conexiunile și este cel care asigură în mare parte reușita unui ORGASM. Dincolo de tehnică, de atingeri, de 8turi sau poziții, creierul e cel care face orgasmul. El primește stimulii trupului, pe care îi transpune în vibrații atât de puternice încât se ajunge la țipete, mușcături, zbateri sau tăcere.

Nu există o regulă a formei în care se manifestă ORGASMUL feminin. De la manifestări violente, cu exteriorizări dintre cele mai neașteptate, la unele orgasme liniștite, calme, care vin, cuprind ca într-o îmbrățișare toată simțirea femeii și o alină, o leagănă și o mângâie ușor. Ambele sunt la fel de intense și la fel de adevărate.

Așadar, CREIERUL e principalul organ al unei femei care trebuie stimulat. Cum? Prin câteva șoapte, prin câteva aluzii făcute înainte de actul propriu zis, printr-o continuă excitare. Femeile, comparativ cu bărbații care răspund extrem de rapid la orice stimul vizual, au nevoie de o mică „atingere” a unor puncte vulnerabile. Dacă ai o femeie pe care ai ținut-o toată ziua într-o stare de excitare, cu siguranță nu îți va fi greu să o duci la orgasm.

Cum poți să o ții în excitare? Fie cu câteva mesaje în care să-ți exprimi dorința, fie poate folosindu-te de „ajutoare”. Sex-shopurile nu sunt focurile Iadului. Da, ele se bazează pe plăcerea trupească, dar cât de dulce e această plăcere, iertată să-mi fie îndrăzneala. Așadar, aș putea sugera câteva gadgeturi bune la casa omului, să zic așa, de la bilele vaginale – un foarte bun accesoriu pentru antrenarea mușchilor feminini, la lenjerie sexy sau poate chiar „ouă” vibratoare, depinde doar de voi cât de deschiși sunteți și cât de departe vreți să mergeți.

Acum, revenind la ORGASM. Eu aș spune că nu e mare filosofie, dar ținând cont că sunt femeie părerea mea poate fi interpretabilă. Dar după cum am subliniat în primul rând trebuie să îți exciți femeia MENTAL, să o aduci în punctul în care ar rupe hainele de pe tine doar să te poată simți.

SIMȚURILE. Nu le ignora! Mirosul, atingerea, gustul. Totul poate fi făcut extrem de erotic și extrem de plăcut. Nu te grăbi să te înfingi în ea. Ia-ți doar câteva minute să o adulmeci, să o simți, să îi cunoști excitarea. Cunoaște-i punctele sensibile, lobul urechii, degetele, sânii, sfârcurile, abdomenul sau poate șira spinării. Toate sunt punte pe care le poți exploata. Atingeri ușoare, ca o mângâiere, sărutări la fel. Se spune că un om ar crede orice dacă îi este șoptit, cam așa e și cu un corp de femeie. Poartă-te încet cu el, „șoptește-i” pentru a-ți vorbi. Poate părea mult și vei spune că nu ai timp, că trăim pe viteză și iubim la fel. De acord, dar toate aceste mici amănunte nu îți consumă din timp, te aduc mai aproape. Nu e nevoie să o mângâi 10 minute pe spate, e de ajuns o trecere ușoară cu buricele degetelor. Închipuie-ți că ești într-o dimineață de vară și iarba aia proaspăt cosită e plină de rouă. Vrei să o simți, să o atingi. Și o faci, dar nu te repezi, o faci cu grjiă să nu o sperii, să nu destrami roua care s-a așternut. Așa-i și cu femeile.

Și atunci când treci mai departe, ai să vezi că femeia de lângă tine nu este nici frigidă, nici nesigură, este dorindă și gata să ajungă la plăcerea maximă. Dacă încă nu vă cunoașteți foarte bine îi poți cere să se atingă singură, poți vedea pe unde îți plimbă degetele, contactul vizual și comunicarea sunt esențiale. Poți avea o femeie, dar pentru ca acea femeie să ți se dea ție cu adevărat îți trebuie puțină atenție. Ascultă-i corpul, îți va spune singur unde trebuie atins.

Despre clitoris s-a tot vorbit și scris. Ce pot spune sigur este că fiecare femeie îl simte diferit. Unele preferă stimularea directă, altele abia dacă suportă atingerea lui, ia-o încet și fii foarte atent la cum reacționează.

Ei și acum, dacă până acum nu a ajuns la oragasm, deși pentru femei este foarte posibil să ajungă la oragasm pur și simplu prin stimularea CREIERULUI și prin atingerea și stimularea zonelor erogene, o va face în timpul actului. Cum? Simplu, prin stimularea zonelor acelea care ți-au făcut femeia dornică și umedă, gata de a ți se da. O femeie nu are nevoie nici de 28 de centimentri, nici de grosimi impresionante, are nevoie de atingerile care o fac să uite de ea, să își lase creierul inundat de simțuri. Acolo e ORGASMUL. Momentul în care femeia de lângă tine ți se va da ție, cu toate simțurile, cu toate trăirile, atunci îi vei fi câștigat ORGASMUL.

Cât despre orgasmul multiplu. Asta depinde în mare parte doar de voi. Dacă conexiunea simțurilor va fi destul de puternică să o împingă dincolo de limite, să ajungă în punctul în care nici dacă ar vrea nu ar mai putea să se oprească, atunci șansele ca ea să aibă mai mult de un orgasm sunt foarte mari.

În final, nu știu dacă v-am lămurit sau nu, sper măcar să vă fi făcut curioși, curioși să vă cunoașteți partenerul. Excitarea continuă, premediată, cu mesaje, melodii, atingeri, parfumuri, va face ca ORGASMUL în timpul sexului să fie garantat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *