Din izolare, Locații/recenzii, Zi de zi

Băieții care mixează arome și dorințe: SHAKERZ!

Nu cred că este cineva care să nu fi auzit, văzut și gustat vreodată vreun cocktail făcut de băieții de la SHAKERZ EVENTZ. Îi vezi pe la petreceri, sunt acolo, sunt responsabili cu starea de bine. Băieții ăștia nu doar că vin și-ți aduc băuturile, dar au șarmul în sânge. Ei bine, recunosc, personal nu mă prea pricep la mixat de băuturi. Adică, știu să fac un rom cu ceva cola și eventual un aperol. Cam atât.

Așa că în urmă cu câteva zile când am auzit că băieții pregătesc HOME DELIERY, m-am bucurat teribil. Era momentul critic, când nimic nu ar fi putut pica mai bine. După aproape 2 luni de stat acasă, după ce am trecut prin perioada negării, a depresiei și a disperării, și am ajuns la acceptare, cocktailurile de la SHAKERZ erau necesare.

Trebuie să fiu sinceră și voi admite că atunci când am văzut anunțul pe pagina lor de Facebook mă întrebam oare cum vor face home delivery la cocktailuri. Am schimbat câteva vorbe cu Dan Petrilă și mi-a spus că vor veni cu detalii. Și detaliile au venit. Am rămas foarte plăcut surprinsă: simplu de comandat și mai simplu de plătit și livrare impecabilă.

Cum fac băieții ăștia? Ei bine, ziua până pe la ora 17:00 îi suni și le spui cam ce cocktailuri ai vrea să bei. Important de știut, am aflat și eu pe urmă, poți comanda cocktailuri pe mai multe zile, rezistă vreo 2 zile în frigider fără să-și schimbe gustull. Așadar, tu îi suni, ceea ce am făcut și eu duminică, le spui cam ce-ai vrea să bei și ei se ocupă de tot.

Dacă ai chef de cocktailuri și băuturi la o anumită oră, nicio problemă, îi suni și pocnești din degete, băieții fac o magie și cocktailurile sunt la tine. Acum revenind la livrare, asta m-a impresionat. Am coborât în fața blocului, deși ei s-au oferit să urce, dar zic hai că măcar mai fac și eu o mișcare până în fața blocului.

Băieții erau echipați cu mănuși, mască, de toate! În plus, în portbagajul mașinii de livrare pe lângă suporturile și plasele cu cocktailuri era și casa de marcat. Așa că poți să plătești cash sau cu cardul. Comandasem 4 cocktailuri. Cum le primești? În pahare de plastic cu câteva paie și cu gheață. Gheața e într-un alt recipient ca să o poți pune în băutură doar atunci când o servești și să nu ți se dilueze cocktailul. Deci, livrarea e super profi! N-ai ce să reproșezi.

Cât despre gustul cocktailurilor? Perfecte! Nu sunt „lungite” sau făcute „la duzină”, sunt așa cum trebuie, cu suficient de mult alcool și arome intense.

În final, aș vrea să le mulțumesc băieților! SHAKERZ EVENTZ sunteți the best! Ne faceți statul acasă mai frumos, mai ușor, mai plăcut.

Ah, și ce-am uitat să mai spun, cocktailurile astea sunt nu doar bune, dar și accesibile, așa că nu-i nevoie să le comanzi pe credit 🙂

Enjoy your drinks!

LINK

https://www.facebook.com/shakerz.eventz/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.