Zi de zi

Mesaj pentru toți ILUMINAȚII de pe marginea șanțului

Am tot stat și am tot ignorat. Am reacționat cu vreo câteva fețe zâmbitoare și am încercat un zâmbet. Dar, deja e prea mult. Nu e suficient că până acum românul se pricepea la fotbal și politică, era specialist în reparat Dacii în fața blocului și în principal reușea să „repare” orice scârția prin casă, făcându-l să nu mai scârție defel. Niciodată. Nu. Nu a fost suficient, că ajunsesem o mulțime de viitoare „mămikutze” cu testele de sarcină postate pe facebook. Nu. Acum, în ultimele două luni, am ajuns o mulțime nedefinită de ILUMINAȚI. Mesaje care mai de care mai alarmiste, despre vaccinări plătite de organizații oculte, cipuri băgate în creier, viruși stropiți cu dronele și conspirații mondiale. Una peste alta mesaje multe cu dezvăluiri despre așa-zișii păpușari din spatele universului.

Măi, stimabililor, ILUMINAȚILOR prin puterea youtube, tik-tok și pagini obscure, ia mai puneți mâna și citiți o carte, de preferat de gramatică din clasa a III-a. Dacă tot aveți de gând să ne salvați pe noi ăștia mai tembeli și puțin destupați la minte, n-ar fi bine să știți măcar să scrieți fără Â în loc de Î, fără TZ în loc Ț și explicați-mi și mie care-i treaba cu K? Literea C a devenit prea main-stream pentru voi și nu mai puteți salva planeta decât dacă folosiți K?

Măi, stimabili ILUMINAȚI stați liniștiți pe curul vostru și rezumați-vă la berea din PET, pufuleții din pungă și știrile cu Veverița și cum l-o fi chemând pe iubitul ei. Mai puneți o melodie de-a lui Dani Mocanu și lăsați preocupările de salvare a omenirii.

Desigur că eu sunt o nesimțită fără pic de bun-simț și o incultă. Sunt convinsă că de fapt filmulețele pe care TU le găsești pe YOUTUBE cu TOP SECRET în titlu, alea sunt baza. Dar știi ceva? Prefer să rămân în întunericul meu decât să te mai aud vorbind despre marcarea izotopică a oamenilor și adevăruri viclene. Culmea cum ați ajuns toți specialiști în medicină, geopolitcă, statistici și desigur în tot ceea ce înseamnă ordinea mondială. Dar nu sunteți capabili să scrieți corect o propoziție, n-ați citit vreo carte în viața voastră și tot universul vostru e un fel de „parizer paneu”.

În final, vă recomand să mai scuipați câteva semințe, să vă mai faceți câteva poze cu botul de rață și „trelingul” cel de duminică și să lăsați naibii salvarea Planetei.

Hai sictir, iluminaților!

FOTO CREDIT – Business photo created by kues – www.freepik.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.