Zi de zi

RECUNOȘTINȚĂ

Mă simt norocoasă și în același timp recunoscătoare, pentru că voi, cei care urmăriți pagina mea și mă citiți sunteți AICI. Și nu sunteți puțini. Astăzi, sunteți peste 7.000! Aș vrea să pot să vă mulțumesc fiecăruia în parte, să vă transmit măcar un mesaj, dar am speranța că toate gândurile mele pline de optimism și speranță vor ajunge LA VOI!

Sunt norocoasă să vă știu aici, lângă mine, exact ca un public ce-și încurajează favoritul în meci. Dincolo de un număr, voi sunteți mai mult, sunteți cei care îmi dau stropul de energie de care am nevoie pentru a putea merge mai departe.

VĂ MULȚUMESC!

Dar…

Astăzi aș vrea să îmi mulțumesc și mie. Pentru că nu am renunțat, pentru că am scris în continuare și pentru că am reușit să ajung până aici. Colțul meu de suflet, colțul meu de scrieri cu sinceritate va continua să existe.

Și pentru că simt acest moment ca unul important, aș vrea să fac și-un legământ, în fața voastră celor care mă citiți: voi continua să fiu același om cu sufletul deschis și gândurile puse în cuvinte, voi continua să cred că putem fi mai buni, că există speranță și pentru cei curajoși și că amabilitatea, onestitatea și sinceritatea nu au pierit, nu încă.

VĂ MULȚUMESC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *