Locații/recenzii, Zi de zi

În căutarea CADOULUI perfect am dat de LUXURY WINE

Vinul este poezie îmbuteliată

Robert Louis Stevenson

Atunci când vreau să ofer un CADOU îmi place să cred că reușesc să găsesc o combinație între a oferi ceva DEOSEBIT, PLĂCUT și UTIL. Pe lângă toate astea, mi-ar plăcea ca cel căruia îi dăruiesc cadoul să păstreze o amintire plăcută a acelei surprize, să își amintească mereu cu drag de acel CEVA pe care i l-am adus. Tocmai pentru că sunt oarecum destul de dificilă în ceea ce privește alegerea CADOURILOR, mă lovesc mereu de aceeași întrebare: unde aș putea găsi acel CEVA care să îmi garanteze că voi reuși să surprind așa cum mi-aș dori. În toate căutările mele am dat peste ceva care mi-a atras atenția: LUXURY WINE.

De ce zic că mi-a atras atenția? Pentru că nu prea poți da greș cu o sticlă de vin bun, nu? Alegerea vinului, în schimb, este cu totul altă poveste. Dacă nu știi ce să alegi, dacă nu cunoști cât de cât vinurile, poți foarte ușor să plătești pentru un fake. Și-aici vine LUXURY WINE să te ajute. Nu doar că au vinuri deosebite, dar vinurile lor vin cu documente de autenticitate. Pe scurt, e un vin cu certificat.

Și-acum despre CADOUL ideal pe care l-am găsit eu pe LUXURY WINE: vinul din anul nașterii – așa că spune-mi când te-ai născut să știu ce fel de vin îți curge prin vene!

Poate ai mai auzit despre vinuri vechi, poate ai mai văzut prin magazine sticle cu etichete învechite, dar aici vorbim despre altceva. Un vin vechi nu poți pur și simplu să îl cumperi de pe raftul unui supermarket unde a zăcut în condiții total improrii păstrării lui și mai apoi să-l consumi la fel ca un vin de masă. Și-atunci ce faci dacă nu ești cunoscător de vinuri? Faci un cadou „în orb”? NU! Pentru că atunci când îți alegi vinul la LUXURY WINE îl primești cu indicații de păstrare și consum. Nu trebuie să urmezi cursuri intensive de cunoaștere a vinurilor, trebuie să apelezi doar la PROFESIONALISMUL oamenilor ăștia care îți spun cum să pregătești vinul înainte de consum și cum să apreciezi la adevărata lui valoare un vin deosebit. Și asta nu e puțin lucru, pentru că în caz contrar o să constați că vinul fie el cât de vechi nu e plăcut la gust. Totul ține, însă, de secretul servirii lui. Și atenția asta la detalii pe mine m-a cucerit.

LUXURY WINE nu e pur și simplu un depozit de vinuri, e acel magazin unde primești consiliere, unde găsești CADOUL perfect, fără să îți asumi vreun risc. Pe mine m-au convins să îi aleg atunci când am vrut să cumpăr un vin deosebit, un vin vechi, un vin care te impresionează de la prima picătură. Și nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, dar n-am nicio îndoială că vinurile astea te vor cuceri. Eu sunt fan, declarat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *