Aradul meu, Evenimente/Acțiuni, Locații/recenzii

GRANT Hotel Boutique: rafinament și eleganța „asezonate” cu intimitate și servicii de 4 stele

Eleganța și bunul gust sunt primele impresii pe care le ai atunci când intri în holul de la GRANT Hotel Boutique. Un hotel de 4 stele, un hotel care readuce clasicul în actualitate, un hotel care oferă intimitate și confort. Pe scurt, un hotel boutique de care Aradul avea nevoie.

GRANT Hotel Boutique s-a inaugurat vineri, 25 septembrie, și trebuie să spun că deși nu știam la ce să mă aștept, am fost extrem de plăcut surprinsă. În primul rând hotelul nu este unul de tip corporate, ci este unul de tip boutique în care s-a pus accent pe calitate și rafinament. Încă de afară mi-a plăcut că, în sfârșit, avem un hotel cochet cu linii simple, elegante și care nu „țipă” a culoare. Un hotel clasic, iar clasicul nu se va demoda niciodată, va fi mereu acolo, în topul preferințelor.

Ce m-a impresionat? Atenția la detalii, de la accentele de la holuri, până la broderia impecabilă a prosoapelor și grija pentru client. Mi-a plăcut că este un hotel cu doar 13 camere, pentru că am văzut atenția la detalii. În mod clar nu a fost făcut pe repede-nainte, cu mobilier luat la duzină. Nu. Acest hotel e ACEL loc care îți dă sentimentul de familiaritate, de rafinament și de eleganță, dar cu toate acestea te face să te simți acasă. Un lobby elegant și intim, o grădină interioară cu piscină și spa, un hotel care iese din tipar tocmai prin clasic.

Inaugurarea hotelului a fost făcută în același stil, al eleganței. Nu poți avea pretenția rafinamentului dacă nu impui acel rafinament prin tot ceea ce oferi. Iar în seara deschiderii la GRANT Hotel Boutique am văzut un eveniment gândit și „condimentat” cu bun-gust și eleganță. Cât de multă atenție la detalii? Foarte multă! De la amplasarea meselor, la platourile cu aperitve, la băuturi, totul a fost gândit să se potrivească cu spiritul acestei locații.

Aici aș mai vrea să fac câteva precizări pentru doritorii de evenimente: când vrei să faci un cocktail party, after-party sau vreo inaugurare, ai grijă la detalii! Am văzut la GRANT Hotel Boutique o selecție de aperitve care au depășit tradiționalele sandwichuri din șuncă și cașcaval, chifteluțe sau frunze de salată aruncate la întâmplare. Platourile de la Salon Evenimente Marem au fost un exemplu de „AȘA DA”. N-au fost aperitive, au fost platouri de fine-food, amuse-bouche dacă vreți, acele îmbucături perfect asezonate și porționate. Atenția la detalii, la ce s-a servit, cum s-a servit, acestea sunt amănuntele care fac diferența, care scot un eveniment din categoria „împinge tava” și îl duc în categoria „haute-couture”.

În final, GRANT Hotel Boutique a fost o surpriză extrem de plăcută. Un hotel cochet și rafinat de care Aradul cred că avea nevoie, un hotel în care se vede calitatea, un hotel care nu scârție la fiecare pas și în care accesoriile fac într-adevăr diferența. Felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *