Zi de zi

BEST OF LUXURY sau cum a devenit ITALIAN ARTISAN COFFEE cea mai bună cafea din România

Italian Artisan Coffee e o cafea despre care v-am mai povestit câte ceva – pe aicihttps://insemnarinecenzurate.ro/2020/07/08/cafeaua-mea-o-subtila-idila-nascuta-intr-o-ceasca-de-arabica-artizanala/

Însă, visul de a face cea mai bună cafea artizanală l-a făcut pe Cristian Botizan să meargă mai departe și să dovedească ceea ce băutorii de cafea știau deja, că boabele prăjite de el sunt fără niciun echivoc cele mai bune. Ei bine, confirmarea că Italian Artisan Coffee este un brand de lux, un brand care își respectă clienții și pune accent pe calitate a venit de curând. Italian Artisan Coffee a câștigat premiul Luxury Lifestyle Awards 2022 la categoria Best Luxury Italian Coffe in Romania. În traducere liberă și deloc adaptată, Cristi Botizan a creat o cafea care s-a impus ca fiind cea mai bună cafea italiană de lux din România.

Cafeaua m-a fascinat încă din copilărie. Întrebările legate de originea boabelor, arome și diferitele metode de extracție m-au determinat să studiez cafeaua în profunzime, și, în cele din urmă, o metodă în special m-a făcut să mă îndrăgostesc iremediabil: ESPRESSO și cultura italiană. Am realizat, din păcate, că este extrem de dificil să găsesc o cafea de calitate reală la noi in țară, așa că am început să călătoresc prin Italia pentru a găsi cea mai bună cafea posibilă și a o aduce în ROMÂNIA. După multe cercetări, am întâlnit un vechi prăjitor de cafea italian, pe nume Giovanni Pedron , care m-a învățat tot ce știu acum despre cafea și, împreună, am început să selectăm cele mai bune cafele verzi cultivate pe plantațiile din America Latină si Africa și să le amestecăm pentru a obține cea mai bună aromă posibilă.

Astfel, a luat ființă primul Blend al noului proiect: CAFEA ARTIZANALĂ ITALIANĂ. Din acea zi, mulți clienți ni s-au alăturat, devenind parte a aventurii noastre.

CRISTIAN BOTIZAN

Ce înseamnă de fapt premiul acesta? O recunoaștere la nivel internațional a brandului și cafelei pe care a dezvoltat-o Cristian Botizan, expunere în cele mai selecte reviste și publicații de specialitate și poate cel mai important confirmarea că ITALIAN ARTISAN COFFEE este într-adevăr o cafea de top.

Ce-ar mai trebui să știm?

Pe scurt ar trebui să mai spun că ITALIAN ARTISAN COFFEE oferă 6 tipuri de cafea single origins cu boabe din plantații din Guatemala, Salvador, Brazilia, Noua Guinee, Columbia și Etiopia. Pe lângă acestea mai sunt și 8 blenduri de cafea obținute prin amestecul boabelor de origine. Și dacă nu ești pasionat de cafea – deși asta zău că ar fi o mare pierdre 🙂 – poți alege ceaiul. Sunt peste 30 de ceaiuri și infuzii single plant sau mixuri cu fructe, petale de flori, ierburi aromate și plante medicinale, ambalate vrac sau monoporție.

1 gând despre „BEST OF LUXURY sau cum a devenit ITALIAN ARTISAN COFFEE cea mai bună cafea din România”

  1. Ce pot adauga si eu dupa toate acestea este ca ITALIAN ARTISAN COFFEE este o traire si o pasiune transmise in fiecare ceasca de cafea. Se simte munca, pasiunea si dedicatia lui Cristian Botizan in fiecare iarba ce se regaseste intr-o ceasca de cafea sau infuzie. Este cu adevarat o idila nascuta intr-o ceasca de cafea artizanala italiana. Sunt mandra ca aceasta cafea de lux exista in Romania si o recomand tuturor celor care isi doresc sa experimenteze arome si gusturi autentice si rafinate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *