Aradul meu, Locații/recenzii, Zi de zi

Explozie de CULOARE în Atelier by PAUL MICȘA

Texturi, culoare, lumini. Toate îmbinate într-un atelier creat cu suflet și pasiune de designerul arădean PAUL MICȘA. Noua locație a avut parte de o lansare așa cum se cerea, cu o prezentare de modă și o seară dedicată bunului gust.

Sâmbătă seara în Piața Avram Iancu din centrul orașului, lumini violet reflectau de la etajul 1 al clădirii de la numărul 3. Înăuntru zeci de arădeni și nu numai socializau, într-o atmosferă îmbibată în parfum, culoare și stil. După doi ani de pauză, cu eveniment din sfera social-life tot mai puține, „nebunia” propusă de PAUL MICȘA era cum se poate mai potrivită. Atelierul și l-a organizat într-un apartament pe care l-a transformat într-un spațiu creativ, luminos și plin de căldură, ce te îndeamnă la o clipă de răsfăț, să stai și să te tot miri pe ce minunății au putut ieși din mâinile lui. De altfel, Paul este un tânăr arădean care s-a remarcat în ultimii ani cu prezentări de modă deosebite, a dat din coate și a reușit să iasă în față, pe podiumului de cat-walk, să se facă remarcat și recunoscut, să fie într-adevăr „The brand with special tag”.

Și pentru a inaugura așa cum se cuvine noul atelier, Paul a pregătit și prezentarea unei noi colecții. Vibrație, explozie de culoare, textură și îndrăzneală. Așa i-aș caracteriza toate creațiile și nu cred că aș greși. Indiferent de piesa pe care o alegi să o porți, semnătura creatorului se vede, se simte în vibrația culorilor și în modul inedit de a combina texturi și imprimeuri. O colecție intitulată „Fifty Shades of Me” și într-adevăr au fost all the shades of colours and beauty.

Am vrut să deschidem un atelier colorat unde să poată veni oricine

PAUL MICȘA

Invitatul serii a fost Cătălin Botezatu, o prezență tot mai frecventă în Arad, semn că evenimentele de fashion din ultima perioadă atrag atenția și fac ca Aradul să devină, încet, încet, un punct important în calendarul modelelor, creatorilor și tuturor celor pasionați de modă și frumos.

Paul e un băiat muncitor. E un suport important că am venit aici. Pentru el am renunțat la trei prezentări de la București, asta înseamnă că îl prețuiesc mult. E un băiat talentat și care cred că merită mai mult.

CĂTĂLIN BOTEZATU

A fost o seară a frumosului, a stării de bine și a stilului, iar Atelierul lui Paul Micșa trebuie să se impună pe harta fashion, pentru că MERITĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.