Aradul meu, Zi de zi

Arad Open Air: festivalul care ne trezește dintr-o veșnică amorțire

Câtă doză de nebunie, inconștiență și curaj îți trebuie ca să te apuci de făcut un festival de muzică într-un oraș care de cele mai multe ori pare într-o veșnică amorțire? Aș spune că foarte multă. Arad Open Air a fost și de această dată, ca de fiecare dată de altfel, exemplul că Aradul are nevoie de un festival de muzică bună, că arădenii vor un festival al lor și că sunt pregătiți să rupă asfaltul până dimineață cu toată energia de care pot da dovadă.

Arad Open Air, chiar dacă are suficiente de multe „bube”, este festivalul de care Aradul are nevoie! AoA nu are voie să dispară din Arad! Și aș sublinia prin a spune că nu e niciun fel de laudatio la adresa organizatorilor și a celor care s-au implicat în tot ceea ce înseamnă organizarea unui festival, este pur și simplu un sentiment cu care rămâi după trei zile de festival.

E foarte ușor să ajungă să îți placă Arad Open Air chiar dacă nu ești fan neapărat a muzicii electronice. Cumva AoA reușește să vină cu câte-o „felie” pentru fiecare gust: de la DJ, la trupe sau artiști, toți au câte ceva de dat publicului, iar publicul i-a primit cu sufletul deschis.

Au fost trei zile în care Aradul pare să fi vibrat din nou, pare că s-a trezit și a reușit nu doar să existe ci chiar să trăiască. Dincolo de preferințele personale, iar anul acesta pentru mine SPIKE a fost momentul de aur din AoA, subliniez încă o dată câtă nevoie are orașul ăsta de un așa festival.

În final, singura dorință pe care o mai pot avea ar fi ca Arad Open Air să nu moară și o dată cu el să moară și ultima zvâcnire de revitalizare a unui oraș mai mult amorțit.

3 gânduri despre „Arad Open Air: festivalul care ne trezește dintr-o veșnică amorțire”

  1. Festivalul Arad Open Air demonstreaza curaj si nebunie prin faptul ca se organizeaza intr-un oras care pare adesea amortit, avand nevoie de un impuls puternic pentru a se trezi din letargie. As spune ca organizatorii au dat dovada de o doza importanta de incredere si ingenuitate, reusind sa ofere Aradului un festival de muzica buna, care sa aduca energie si vibrare in oras. Este de admirat faptul ca aceasta initiativa este sustinuta de aradeni, care vor un festival al lor si sunt gata sa se distreze pana dimineata alaturi de artisti si trupe de top.

  2. Bravo organizatorilor pentru curajul de a organiza un festival atat de mare si de reusit in Arad! Am fost impresionat de tot efortul si pasiunea pe care le-ati investit in acest eveniment si sunt mandru sa fac parte dintr-un oras care gazduieste un asemenea festival de muzica buna. Am fost acolo si am simtit energia si atmosfera incredibila pe care ati creat-o, iar acest lucru este cu adevarat valoros pentru orasul nostru. Sper ca Arad Open Air va continua sa existe si sa aduca mereu bucurie si energie pozitiva in comunitatea noastra. Felicitari inca o data si va asteptam cu drag la urmatoarea editie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *